Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Fetita Care Voia Sa Salveze Cartile

Fetita Care Voia Sa Salveze Cartile

O poveste despre o fetiță care luptă pentru a salva o bibliotecă

Fetita care a vrut să salveze cărțile

Într-un mic oraș de pe coasta Maine, trăia o fetiță pe nume Lily care iubea cărțile mai mult decât orice. Petrecea ore întregi în biblioteca locală, pierdută în paginile romanelor și aventurilor pline de fantezie. Însă într-o zi, biblioteca a fost amenințată cu închiderea din cauza lipsei de fonduri.

Lily a fost devastată. Nu-și putea imagina viața fără biblioteca ei iubită. Așa că a decis să lupte pentru a o salva.

Lily a început prin a vorbi cu prietenii și familia, care au promis să ajute. Apoi a contactat ziarul local, care a publicat un articol despre eforturile ei.

Curând, Lily a primit sprijin din întreaga comunitate. Oamenii au donat bani, cărți și timpul lor pentru a ajuta la salvarea bibliotecii. Lily a organizat, de asemenea, evenimente de strângere de fonduri, cum ar fi vânzări de cărți și lecturi de povești.

Eforturile lui Lily au dat roade. A reușit să strângă suficienți bani pentru a păstra biblioteca deschisă. Și în semn de recunoaștere a muncii sale grele, Lily a fost numită bibliotecar onorific.

Povestea lui Lily este o dovadă a puterii unei singure persoane de a face o schimbare. A arătat că, chiar și copiii pot face o diferență în comunitatea lor.

Lily este un exemplu pentru noi toți. Ne arată că, dacă ne pasă suficient de ceva, putem lupta pentru asta și putem câștiga.

Așadar, data viitoare când vezi ceva care trebuie schimbat, nu-ți fie teamă să vorbești. S-ar putea să fii surprins de ceea ce poți realiza.



Fetita Care Voia Sa Salveze Cartile

Komentar